Isolering

Overvejer du at få isoleret dit hjem eller arbejdspladsen?
Det er ikke kun kulde du skal kæmpe med hvis du har dårlig isolering – der er også mulighed for fugtskade og andre problemer, som nemt kan afværges. Hos HA-Byg er vi kyndige indenfor alle former for isolering af huse, sommerhuse og deslige. Vi laver holdbare løsninger, som du bliver glad for.

Derfor er isolering vigtig

Først og fremmest er god isolering et skub i den rigtige retning, når det gælder velvære og dit helbred. Hvis kolde vinde ofte sniger sig ind i ejendommen, kan man hurtigt komme til at ligge under 2-3 tæpper med et termometer i munden. Derudover kan dårlig isolering resultere i store elregninger i de kolde periode, da varmen ofte skal skrues ekstra højt op, for at bekæmpe det kolde danske efterårs- og vintervejr.

Ved at investere i ordentlig isolering, vil dit køb betale for sig selv på sigt. Derudover får du en fast og pålidelig temperatur i hjemmet, så du slipper for at rette på eller tjekke radiatorerne flere gange om dagen.

Her kan du få energitilskud!

Husk du kan få Energitilskud igennem os. Når du får udført et stykke arbejde, der er energibesparende,  kan du få et Energitilskud HA Byg A/S samarbejder med EnergiMidt, der har 20 års erfaring med rådgivning og salg af energirigtige løsninger. Vi giver dig tilskuddet i form af en rabat, så du let sparer nogle penge. Du skal ikke gøre noget!
Håndværkerfradraget er også tilbage igen. Træk op til 15.000 kr. fra i arbejdsløn, når du får udført et stykke arbejde.

Få en grundig isolering i Randers og Østjylland

Vi tilbyder at give dig en hånd med din isolering, og bor du i Randers eller Østjylland, kan vi hurtigt køre forbi til en uforpligtende samtale. Vi har gennem de sidste mange år hjulpet lokale kunder i Randers og Østjylland, med holdbare løsninger – og vi vil også gerne hjælpe dig.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder når det gælder isolering, er du velkommen til at ringe til os på 40 50 23 15.

Vi er KNAUF INSULATION Partner
Med Knauf er du sikret et godt produkt, der giver en isolering i topklasse.
Hvis de skal have isoleret huset kan du se hvad du kan sparer via deres beregner her

Vi udfører:
Isolering
Loftisolering
Hulrumsisolering
Vi er Knauf Insulation Partner

knauf_small

Isolering

Loftisolering

Hulmursisolering