Tømrer med mange års erfaring

Leder du efter et pålideligt tømrerfirma til at tage hånd om en opgave i hjemmet eller på arbejdspladsen?
Hos HA Byg kan vi hjælpe dig med at realisere dine drømme eller fuldføre dine projekter. Vores værktøj er up-to-date, så vi kan klare selv de mest besværlige opgaver i vores branche.
Uanset om du har brug for stor entreprise, eller blot har behov for en lille installation eller vejledning fra vores side, kan vi som professionel tømrer, imødekomme begge ønsker.

Solid tømrer med  mange år i branchen

Vi har efter mange år som tømrerfirma, erhvervet os den nødvendige ekspertise, der kræves for at løse selv de mest krævende tømreropgaver.
Hvis du er nysgerrig efter at se hvad vi kan præstere af tømrerarbejde, skal du blot tage et smut forbi vores referenceside. Her kan du se et galleri af tidligere udført arbejde, som blandt andet inkluderer nybyggeri, vinduer og døre samt om- og tilbygninger.
Se vores referencer »

Dit lokale tømrerfirma i Randers

Hvad end du har brug for en lille modifikation til hjemmet, eller ønsker en større ombygning, står vi som din lokale tømrer, til rådighed.
Gennem mange års erfaring, har vi opbygget en ekspertise og knowhow i de fleste håndværksopgaver, både når det gælder byggeprojekter til private og erhverv. Vi har gennem tiden hjulpet mange kunder i lokalområdet i Randers og resten af Østjylland.

Alsidigt tømrerfirma

Vi vil hjertens gerne tage en dialog om dine ønsker og tanker.
Ring til os i dag på 40 50 23 15, så tager vi sammen en snak om dine ønsker og behov. Vi har vores vante gang i Randers og de omkringliggende byer, og vi kører gerne ud til dig, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine projekter og visioner, med et nærværende tømrerfirma.

Tømrerarbejde udføres:
Ombygning
Tilbygning
Nyt byggeri
Modernisering / Renovering
Almindelig vedligeholdelse
Alt forfaldende arbejde
Udskiftning af termoruder
Forsikringsskader
– er uheldet ude kan vi altid træffes på tlf. 40 50 23 15

Værktøj som en tømrer benytter

Tidligere tømrerprojekter