Vinduer

Overvejer du at udskifte en eller flere af dine vinduer til en nyere og bedre model, eller er du så uheldig at stå med et ødelagt et af slagsen?

I så fald kan vi hjælpe dig med vinduer til både hus, sommerhus eller hvad det måtte være. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med alle former for tømreropgaver, herunder også skift af vinduer.
Vi tilbyder vinduer i mange forskellige prisklasser og kvalitetsniveauer. Vi har alt lige fra helt billige vinduer, til vinduer som koster lidt mere, men som også har en bedre isoleringseffekt, der gavner huset på sigt.

Hvis du er i tvivl om hvad du står og mangler, er vi selvfølgelig klar med kyndig råd og vejledning. Vi har gennem mange år hjulpet danskere fra nær og fjern med at vælge lige præcis dé vinduer, som passer til deres behov.

Her kan du få energitilskud!

Husk du kan få Energitilskud igennem os. Når du får udført et stykke arbejde, der er energibesparende,  kan du få et Energitilskud HA Byg A/S samarbejder med EnergiMidt, der har 20 års erfaring med rådgivning og salg af energirigtige løsninger. Vi giver dig tilskuddet i form af en rabat, så du let sparer nogle penge. Du skal ikke gøre noget!
Håndværkerfradraget er også tilbage igen. Træk op til 15.000 kr. fra i arbejdsløn, når du får udført et stykke arbejde.

Nye vinduer i Randers

Vi har vores udgangspunkt i Randers, og bor du i Randers eller Østjylland, kan vi hurtigt køre forbi og få en snak om dine nye vinduer. Vi udfører som sagt arbejde for både private og erhverv, og uanset om der er tale om en lille eller en større opgave, er vi behjælpelige gennem hele processen.

Hvad end du skal bruge et nyt vindue i stuen eller skal have skiftet en håndfuld ud på arbejdspladsen, kan vi hjælpe dig fra start til slut.

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog
Ønsker du en nærmere dialog med et nærværende tømrerfirma, du altid velkommen til at tage os med på råd.
Ring til os i dag på 40 50 23 15, for en uforpligtende samtale om dine visioner og drømme.

Indenfor vinduer og døre arbejder vi med:
Vinduer med og uden montering
Træ
PVC
Træ / Alu
Mahogni
Fyrtræ med og uden maling
Plastik
Energispecialister i vinduesløsninger

Henrik er energispecialist i vinduer

Døre

Vinduer